вівторок, 30 серпня 2016 р.

Вітаю зі святом!


Шановні  учні , батьки та вчителі!

Вітаю із початком нового навчального року. Бажаю успіхів у навчанні, творчих успіхів, терпіння. На сторінках свого блогу я планую продовжити надавати допомогу у вивченні англійської мови учням початкової школи, надавати звіти про діяльність кафедри англійської мови та інформацію про новини МОН. 


Минулий начальний рік був багатий на події на нашій кафедрі. Проведено тематичний тиждень в квітні "Shakespear`s Days". В плані тижня був конкурс інформаційних газет присвячених життю і творчості Шекспіра, вікторина з англійської лексики та граматики "English Learners ", вікторина "Do you know the Uk?".




Відбувся показ фільмів та мультфільмів   за мотивами його творів та про життя Шекспіра . Протягом тижня тривав конкурс робочих зошитів та словників, презентацій, перекладів сонетів, В кінці тижня перед підведенням підсумків порйшов концерт "Англобачення". в концерті прийняли участь всі учні середньої та старшої школи. Діти виконували популярні пісні англійською мовою. Найкращі учні та команди, які перемогли в вікторинах та конкурсах отримали призи.




 В кінці навчального року - з 30 травня стартував мовний майданчик, який плідно працював два тижні. План роботи майданчику було складенор за мотивами твору Л. Керолла "Пригоди Аліси в Країні Чудес" План заходів мовного майданчику. Під час роботи майданчику діти відвідували майстер класи, виконували щоранкову музичну зарядку, приймали участь в конкурсах, квесті, підготували виставу "Колобок" англійською мовою для дітей молодших класів, дивилися фільми та мультфільми англійською. В кінці роботи табору всі учасники отримали сертифікати та солодкі призи.






Немає коментарів:

Дописати коментар